YetAnotherForum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

New Topic Post Reply
WebInstaller Funktioniert nicht
Maximilian Offline
#1 Posted : Monday, March 02, 2009 9:06:40 AM(UTC)


Rank: Administratoren

Joined: 7/12/2008(UTC)
Posts: 208
Points: 781
Location: Berlin
Huhu,
hab grade versucht BattCursor mit dem WebInstaller zu installieren, was leider mit einer sehr aussagekräftigen Fehlermeldung quittiert wurde (Siehe Screenshot). Es lief auch keine andere BattCursorinstanz und der Offlineinstaller funktionierte dann ohne Probleme.
Maximilian attached the following image(s):
webinstall_error.png
Maximilian Krauß - updateSystem.NET Lead Developer
Devs-On.Net - Administrator
coffeeInjection.com - Administrator

Bitte für Fehler und Fragen bezüglich des updateSystem.NET nicht mehr das Forum nutzen sondern eine der hier beschriebenen Kontaktmöglichkeiten. Danke!
TommyB Offline
#2 Posted : Monday, March 02, 2009 11:29:26 PM(UTC)


Rank: Administratoren

Joined: 7/12/2008(UTC)
Posts: 462
Points: 1.289
Location: Wilhemshaven, Germany
die is doch toll, diese fehlermeldung ^^

Lässt alles offen, sodass der dev fröhlich raten kann was nu sache is ^^'

ne ich schau mal (btw das eben war das ironisch ;))
Thomas Baumann
BattCursor.Net - Developer
Shotty.Devs-On.Net - Developer
Devs-On.Net - Administrator
Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA)

When I post FP:TommyB in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting
Quick Reply Show Quick Reply
Users browsing this topic
Guest
New Topic Post Reply
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You can create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.

TommyB's Skin (Based upon Clean Slate theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko))
Powered by YAF 1.9.4 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,111 seconds.